Online Reserveren

U kunt nu ook Online Reserveren.

( nb: buitenlandse deelnemers dienen als postcode 1111aa en huisnummer 1 in te voeren )

Let op : reserveren verplicht tot betaling.

U kunt natuurlijk ook de reserveerlijn bellen 046 - 4523111.

Reserveer uw serie

Het 17e Zomertoernooi

Ook dit jaar organiseren wij weer het leukste toernooi van Sittard en weide omgeving
in All American Bowling & Party Lounge Stardust.

We hebben dit jaar een prijzenpot van bijna € 20.000,- waaronder 39 bowlingballen en verschillende andere week en periode prijzen.

Het aantal finalisten is ook dit jaar 60, waarbij er 12 plaatsen zijn gereserveerd voor het Early Birds klassement, en 6 plaatsen voor de Desperadosquad.

Het Early Birds klassement bestaat uit die spelers die in de eerste 5 weken van het toernooi 5 series gooien maar zich niet plaatsen voor de top 42.

De Desperadosquad is voor diegene die 5 series hebben gegooid maar zich niet plaatsen voor finale. Deze spelers hebben de mogelijkheid om op 29-08-2015 1 game te gooien. de beste 6 spelers inclusief Handicap plaatsen zich dan alsnog voor de finale.

Spelers kunnen zich voor het gooien van een serie inschrijven voor de Hoogste Serie Pot. De speler welke aan het einde van de voorronden de Hoogste Serie inclusief Handicap heeft gegooid en zich heeft ingeschreven wint de inhoud van deze pot.

Voor bovengenoemde prijzen geldt: bij een gelijke stand is de speler welke het eerst de Hoogste of het Meeste heeft gegooid de winnaar.

Daarnaast is er na de finale en prijsuitreiking een BBQ waar iedereen aan kan deelnemen.

Reden genoeg om ook dit jaar weer mee te doen en kans te maken op een deel van deze prijzenpot.

Zomertoernooi op Facebook!

Weer in Sittard

sponsoren

Desicon Engineering Bowling Stardust Brasserie Welcome Tectus Bouwmanagement Oriental Maastricht Restaurant Down Under Leza Hollywood TV Box Tenpin Bowling Academy Foroxity OWC Webdesign Hip Bowltech Sonic Support Barberistas Noptra Security Bowling Builders Bohnen Accountancy Hekkert Kicken Adviesgroep Wealer Lebouille Slagerij Fortuna Sittard