De pot voor een 300 game van € 125,- is in week 13 gewonnen door Jordi Putman / De pot van € 175,- is gewonnen in week 7 door Michael Coussens. / De pot van € 25,- is gewonnen door Bernd Wolf in week 8.

Het 18e Zomertoernooi

Ook dit jaar organiseren wij weer het leukste toernooi van de euregio in samenwerking met de Sittardse Bowling Vereniging en de All American Bowling & Party Lounge Stardust in Sittard.

Het toernooi start op 30-05-2016 om 18.00 uur. De finale is op 28-08-2016.

We hebben dit jaar een gegarandeerde prijzenpot van bijna 15.000 euro waaronder 52 bowlingballen, prijzen voor 300-games, wekelijkse mysteryprijzen, wekelijkse prijzen voor meeste series en prijzen voor de hoogste series (scratch en handicap) in de voorrondes.

Voor bovengenoemde prijzen geldt: bij een gelijke stand is de speler welke het eerst de hoogste of het meeste heeft gegooid de winnaar.

Daarnaast is er na de finale en prijsuitreiking een BBQ waar iedereen aan kan deelnemen. De BBQ is gratis voor deelnemers die minimaal 10 series hebben gegooid,
voor introducees en overige gasten zijn de kosten 7,50 euro

Reden genoeg om ook dit jaar weer mee te doen en kans te maken op een deel van deze prijzenpot.


Gedurende het gehele toernooi geldt dat bij situaties waarin het reglement niet voorziet de organisatie beslist.

High Five

Bowling is fun for everyone

Wij hopen dat iedere deelnemer zich houdt aan de regels van het spel en in het bijzonder aan de regels van High Five



Reserveren

U kunt online reserveren of telefonisch reserveren +31 - (0)46 - 4523111.
Let op : reserveren verplicht tot betaling.

Sponsors

Om dit toernooi mogelijk te maken zijn er weer een groot aantal sponsors gevonden. Bezoekt u eens hun website door op het logo te klikken en kijk wat zij voor u kunnen betekenen.

Zomertoernooi op Facebook!

Pannekoek Bowlen

Weer in Sittard

sponsoren

Proshop BSS Stardust Tectus Lebouille Sonic Support Noptra Security Bowling Builders Foroxity Oriental Maastricht Heuts Assurantien De Garage Electro Scheppers Tenpin Bowling Academy Restaurant Down Under Bowltech